Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostava nad 50 EUR je brezplačna!

Pogosta vprašanja

Naročilo in dostava

Kako naročiti izdelek?

V spletni trgovini izberete izdelek ter njegovo velikost in ga s klikom na gumb dodate v košarico. Ko ste zaključili z izbiranjem izdelkov, kliknete na ikono nakupovalnega vozička (zgoraj desno), kjer se vam bo odprla starn z vašimi izbranimi izdelki. Preverite naročilo, vnoučite morebitni kupon za popust in pritisnite gumb, nadaljuj na blagajno. V tem koraku izpolnite vsa obvezna polja, izberete naslov za dostavo in način plačila. Nakup potrdite z klikon na gumb Kupite sedaj (spodaj desno). V nekaj minutah boste na vaš elektronski naslov, ki ste ga zabeležili ob prijavi, prejeli pošto s pregledom naročila.

Ali se moram za nakup v spletni trgovini registrirati?

Za nakup v spletni trgovini, se ni obvezno registrirati kot uporabnik. Nakup lahko opravite tudi kot, gost, vendar boste morali vpisati nekaj obveznih podatkov za oddajo in potrditev naročila. Kot registriranemu uporabniku vam stran omogoča, pregled zgodovine vaših naročil, prijavite se lahko na obveščanje o aktivnostih v spletni trgovini ipd.

Ali lahko spremljam dostavo paketa?

Ko potrdite in oddate naročilo, boste v potrditvenim sporočilu prejeli tudi povezavo, preko katere boste lahko dostopali do podatkov o stanju vaše pošiljke.

Kako preklicati naročilo?

V kolikor želite preklicati ali spremeniti naročilo, nas prosim čim prej kontaktirajte!

Kako vem ali je naročilo potrjeno?

Ko boste zaključili vaše naročilo, boste prejeli potrditveno sporočilo na elekrtonski naslov, katerega ste vpisali na strani. V kolikor sporočila ne prejmete, predlagamo, da preverite še predal Spam (Nezaželena pošta), kamor lahko zaradi različnih nastavitev računalnika, usmeri sporočilo. V kolikor potrditvenega sporočila ne najdete niti v tem predalu, nas kontaktirajte.

Plačila

Kakšne so možnosti plačevanja v spletni trgovini?

Ponujamo različne možnosti plačevanja, katere so vam na voljo ob zaključki naročila na naši strani.

-Plačilo po povzetju
-Plačilo po predračunu
-Plačilo preko sistema Six-Payment
-Plačilo preko sistema Pay Pal

Vračilo blaga in denarja

Kako je z vračilom izdelkov?

V kolikor želite izdelek vrniti v skladu z veljavno zakonodajo, nas kontaktirajte in dogovorili se bomo o postopku vračila izdelka in povrnitve kupnine.

POTREBUJETE
VEČ INFORMACIJ?
Stopite Z NAMI V STIK