Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostava nad 50 EUR je brezplačna!

gs fitness

O nas

Spoznajte svet »GS FITNESS«, kjer se ustvarjajo vaša najljubša športna oblačila in športni dodatki. Bodisi za vaše najljubše športne aktivnosti ali zgolj sproščeno in udobno počutje tekom dneva. Za gym, sport & life.

Naša zgodba

Vsaka blagovna znamka ima svojo »zgodbo«, želimo si da je »GS Fitness« delček vaše zgodbe in inspiracija k čimbolj aktivnemu športnem življenju. Želimo si da so naša oblačila in dodatki tista »pika na i«, da iz sebe izvlečete še tistih nekaj več pri doseganju vaših ciljev.

Zgodbo »GS Fitness« piše ekipa, ki že vrsto let uspešno vodi največji športni center v Domžalah (Fit-Fit Domžale) in je zgodba o nešteto testiranjih športih oblačil in dodatkov, tako s strani inštruktorjev, znanih športnikov, kot tudi vsakdanjih ljubiteljev športa.

Spoznajte sodoben športni center FIT-FIT.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je, narediti zgodbo o uspehu Slovenske športne blagovne znamke. Želimo, da bi naša blagovna znamka dajala navdih, da začnete ustvarjati tudi svojo lastno (športno-aktivno) zgodbo. V oblačilih in dodatkih, s katerimi se boste res super počutili.

STOPITE V STIK

  NAŠI PODATKI

  Mign d.o.o.
  Slamnikarska cesta 1
  1230 Domžale

  Davčna številka: SI19788401
  Matična številka: 2132938000

  Dosegljivi smo

  Pon-pet: 8:00 – 14:00
  Sobote, nedelje in praznike zaprto.

  AKCIJA

  VAŠI PRILJUBLJENI IZDELKI PO AKCIJSKIH CENAH

  Vrnite si samozavest in boljše počutje, s pomočjo visoko kakovostnih trendovskih izdelkov »GET IN SHAPE« po znižanih cenah.

  Preverite izdelke v akciji

  AKCIJA

  ONLINE PROGRAM

  TRENIRAJ Z NAMI

  Fitnesi zaprti? Ni problema, mi smo še vedno tu – samo en klik stran do skupne vadbe. Preverite naše programe in izberite tistega, ki vam najbolj ustreza.

  Kmalu na voljo!

  ONLINE

  O nas

  O nas

  Več o nas

  Pogosta
  vprašanja

  Preberite vprašanja